Nasha nakoniec získali New Yorku Rangers

NETKY.SK • 25 Júl 2012, 07:04 • 2 min
Nasha nakoniec získali New Yorku Rangers

Nasha nakoniec získali New Yorku Rangers - Hokej Klub zámorskej hokejovej NHL New York Rangers angažoval útočníka Ricka Nasha, ktorý po troch mesiacoch prestupových špekulácií odchádza z Columbusu Blue Jackets. Modrokabátnici sa vzdali Nasha v prospech t

slovakia

left justify in out

img

Klub zámorskej hokejovej NHL New York Rangers angažoval útočníka Ricka Nasha, ktorý po troch mesiacoch prestupových špekulácií odchádza z Columbusu Blue Jackets.
      "Modrokabátnici" sa vzdali Nasha v prospech tímu slovenského útočníka Mariána Gáboríka výmenou za centrov Arťoma Anisimova, Brandona Dubinského, obrancu Tima Erixona a za voľbu v prvom kole budúcoročného draftu. Rangers navyše získali z Columbusu zadáka Stevea Delisla a bližšie neurčenú draftovú voľbu.
      Rangers "zdedili" aj Nashov kontrakt, ktorý mu garantuje priemerný ročný príjem 7,8 milióna dolárov. Zmluva, ktorá ho robí najlepšie plateným hráčom Rangers, mu vyprší až v roku 2018.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona