Nash z LA Lakers si v tejto sezóne nezahrá: Je to sklamanie

NETKY.SK • 24 Október 2014, 08:15 • 2 min
Nash z LA Lakers si v tejto sezóne nezahrá: Je to sklamanie

LOS ANGELES - Rozohrávač Steve Nash z basketbalového klubu zámorskej NBA Los Angeles Lakers má po sezóne.

slovakia

left justify in out

Vyradilo ho zranenie chrbta a bývalý dvojnásobný najužitočnejší hráč profiligy (MVP) čelí aj hrozbe ukončenia kariéry, informovala agentúra AP.
      

Štyridsaťročného veterána trápia v posledných rokoch zdravotné problémy, v uplynulom ročníku odohral iba 15 duelov. Blížiaca sa sezóna mala byť jeho 19., no Kanaďan do nej nezasiahne. Nash je ako najstarší hráč ligy v poslednom roku svojej trojročnej zmluvy na 28 miliónov dolárov. "Objaviť sa na palubovke v tejto sezóne bola moja najväčšia priorita. Je to sklamanie, že sa tak nestane. Tvrdo som pracoval, aby som sa dal zdravotne do poriadku, no nanešťastie sa problémy nepodarilo odstrániť. Budem však stále podporovať tím a sústredím sa na môj zdravotný stav v dlhodobejšom horizonte," citovala AP Nasha, ktorý oba tituly MVP získal v drese Phoenixu Suns.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies