VIDEO NASCAR: Austin Dillon prežil hrôzostrašnú nehodu

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 15:45 • 2 min
VIDEO NASCAR: Austin Dillon prežil hrôzostrašnú nehodu

DAYTONA – Počas včerajších závodov NASCAR na okruhu v Daytone na Floride došlo k hrôzostrašnej nehode, na ktorú diváci ani samotní jazdci len tak nezabudnú.

slovakia

left justify in out

V závere pretekov došlo k nehode, pri ktorej bolo vozidlo Austina Dillona doslova vystrelené do ochranného plotu.

 

Pretekárske vozidlá krúžili po ovále rýchlosťou takmer 320 km/h a na čele jazdil Dale Earnhardt Jr. Zrazu však Kevin Harvick jemne zavadil o vozidlo Dennyho Hamlina, ktoré okamžite išlo do šmyku a prednou časťou vrazilo do vozidla Austina Dillona. Ten nemal šancu zvládnuť túto kolíziu a pri rýchlosti takmer 320 km/h sa prevrátil na strechu. Vysoká rýchlosť spôsobila, že vozidlo bolo doslova vystrelené do ochranného plotu.

 


To však už na trati prebiehalo hotové peklo, keď sa rozbitým vozidlám nestihli vyhnúť ďalšie autá. Na trať okamžite vybehli členovia tímov, aby skontrolovali Dillonov stav a pomohli mu z vozidla. Na veľké prekvapenie všetkých prítomných bol však Dillon schopný z auta vyliezť po svojich a zakývať divákom, že jev poriadku. Pri vyšetrení vyšlo najavo, že má pomliaždené predlaktie a kostrč.

Dillonove auto vážne poškodilo oplotenie a zranilo sa aj niekoľko divákov. Celkovo trosky zasiahli 13 divákov, z ktorých ôsmi ošetrenie odmietli. Štyria zranení boli ošetrení na mieste a jedného zraneného diváko previezli do miestnej nemocnice v stabilizovanom stave.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona