Naša úspešná tenistka Domnika Cibulková sa dnes vydáva

NETKY.SK • 9 Júl 2016, 11:35 • 2 min
Naša úspešná tenistka Domnika Cibulková sa dnes vydáva

BRATISLAVA - Dnes si povedia svoje “áno”. Úspešná tenistka Dominika Cibulková (27) sa dnes vydáva. Jej manžel sa stane dlhoročný priateľ Michal Navara (30).

slovakia

left justify in out

Bude to skutočne veľkolepá svadba. Pozvaných hostí by malo byť okolo 260. Sobáš sa bude konať  v dôstojnom Dóme sv. Martina v Bratislave a po ňom sa svadobčania presunú do kaštieľa v Oponiciach, kam bude premávať kyvadlová doprava.

 

Aby všetko prebehlo v poriadku, naša úspešná tenistka si objednala svadobnú agentúru, ktorá sa postará o hladký priebeh celého dňa. „Pri mojom vyťažení by som bez nich nemala šancu všetko zosúladiť, veď teraz vidím, koľko to stojí námahy. Celú svadbu sme zverili do rúk ľuďom z tej najlepšej agentúry a musím povedať, že by som ju odporučila každému, kto plánuje veľkú svadbu. Sú skrátka úžasní“, uviedla športovkyňa pre Nový Čas. “Teším sa veľmi lebo budeme mať bohatý program, ale najviac asi na chvíľu, keď ma Miško uvidí v kostole prvýkrát v šatách. To bude pecka,“ smeje sa Dominika.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona