Náš premiér dôveruje orgánom činným v trestnom konaní!

NETKY.SK • 28 Máj 2021, 06:25 • 2 min
Náš premiér dôveruje orgánom činným v trestnom konaní!

BRATISLAVA - Eduard Heger dôveruje orgánom činným v trestnom konaní.

slovakia

left justify in out

Reagoval tak na podozrenia z manipulovania vyšetrovania medializovaných trestných káuz. Poukázal na to, že polícia vo štvrtok v tejto súvislosti vydala vyhlásenie, v ktorom uviedla, že všetky vyšetrovacie úkony v rámci objasňovania medializovaných káuz policajtmi zaradenými v pracovnej skupine „Očistec", v ktorých boli obvinené viaceré osoby aj z prostredia bezpečnostných zložiek, sú vykonávané výlučne v medziach zákona. Heger sa o tom podľa svojich slov rozprával aj s ministrom vnútra Romanom Mikulcom.

 

Mohlo by vás zaujímať: HLAS-SD sa bude snažiť o zvolanie ďalšej mimoriadnej schôdze NR SR

 

img

 

Bývalí premiéri
Ak sa niekto snaží ovplyvňovať orgány činné v trestnom konaní, tak sú to podľa Hegera bývalí premiéri Robert Fico a Peter Pellegrini. „Ja som ich viackrát vyzval, aby to prestali robiť," povedal. Dodal, že táto vláda rozviazala orgánom činným v trestnom konaní ruky.

 

Prečítajte si tiež: Peter Pellegrini chce zvolať ďalšiu mimoriadnu schôdzu, plánuje vysloviť nedôveru premiérovi

 

Tajné stretnutie v budove SIS
Vyjadril sa aj k minulotýždňovému stretnutiu najvyšších predstaviteľov štátu v budove Slovenskej informačnej služby. Dodal, že stretnutie by sa neuskutočnilo, ak by sa na ňom nemali oboznámiť s dôležitou informáciou. Tvrdí, že po stretnutí začala opozícia búšiť na poplach. Zopakoval, že stretnutie zvolá znova, ak to bude potrebné. „My sa stretávame na štátnej pôde," uviedol s tým, že to nie je stretnutie premiéra v hoteli s oligarchom, tak ako to bolo v predchádzajúcej vláde.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies