Náš najúspešnejší MMA zápasník Attila "PUMUKLI" Végh sa vracia do ringu

NETKY.SK • 10 September 2015, 14:19 • 2 min
Náš najúspešnejší MMA zápasník Attila "PUMUKLI" Végh sa vracia do ringu

GROZNYJ - Je to oficiálne, Attila sa vracia do hry 4. októbra, kedy bude zápasiť na gala Akhmat Fight Show v Ruskom meste Groznij. Jeho súperom bude Maxim Grishin, 31 ročný zápasník so skóre 20 výhier a 6 prehier.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Grishin je neporazený od roku 2011, odvtedy ťahá šnúru ôsmich vyhratých zápasov v rade.  Je to odchovanec klubu Red Devil Sport Club z ktorého pochádza aj Fedor Emelianenko, s  ktorým spolu aj veľa trénoval. Jedná sa o komplexného zápasníka, ktorý ukončuje svoje zápasy jak v stoji tak aj na zemi. Podľa ruských medií je veľmi dobrý v stoji, jeho kombinácie sú veľmi tvrdé a presné. 

 

Attilu sme mohli vidieť zápasiť v máji na poľskej KSW, kedy sa predstavil po skoro ročnej pauze. V KSW dostal možnosť bojovať o majstrovský opasok, ale proti Goranovi Reljicovi mu to vtedy nevyšlo. Po vyrovnaných troch kolách prehral na body. Po tejto prehre začal Attila trénovať ešte tvrdšie, za týždeň má niekedy aj cez desať tréningov. Trénuje techniku, sparingy, kondičku aj silu. Cez víkendy sa snaží regenerovať, buď formou masáži alebo s pomocou fyzioterapeutov poprípade aktívnou regeneráciou( bicyklovanie, túry alebo plávanie). 

 

Na zápas sa veľmi teší a veľmi tvrdo trénuje, aby mohol vyhrať. Jeho príprava bude vrcholiť približne týždeň pred galavečerom. Chystať sa bude v Nitre, Trnave, Bratislave a v Gabčíkove. Týždňový kemp absolvuje v Nemeckom Frankfurte v teame Ivana Buchingera MMA Spirit, kde má ideálneho sparingpartnera Stephana Putza, ktorý je držiteľom titulu v ťažkej váhe v M1 Global. Bude to určite tvrdý zápas, no Attila hovorí, že to "vyrieši".




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies