Národný ústav srdcových a cievnych chorôb chce kúpiť špeciálny zdravotnícky materiál

NETKY.SK • 24 Júl 2019, 15:33 • 2 min
Národný ústav srdcových a cievnych chorôb chce kúpiť špeciálny zdravotnícky materiál

BRATISLAVA - Národný ústav srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave plánuje obstarať špeciálny zdravotnícky materiál.

slovakia

left justify in out

Podľa oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania je celková odhadovaná hodnota zákazky skoro 12,5 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Ide o špeciálny zdravotnícky materiál pre nekoronárne, vaskulárne, diagnostické a terapeutické rádiologické zákroky. Zákazka má 16 častí, na ktoré je možné predkladať ponuky.

 

Dĺžka trvania zákazy je v prípade všetkých jej častí 24 mesiacov. Podľa informácií zverejnených v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ je lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť do 3. septembra 2019.

 

img


Národný ústav srdcových a cievnych chorôb je vrcholové pracovisko srdcovocievnej medicíny Slovenskej republiky. Súčasťou zdravotnej starostlivosti je rehabilitácia pacientov s ochoreniami srdca a obehovej sústavy a sledovanie vybraných skupín pacientov.

 

NÚSCH plní aj úlohy metodického centra pre komplexné riešenie úloh kardiovaskulárneho programu v Slovenskej republike a podieľa sa na základnom a aplikovanom klinickom výskume.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies