Národný štadión začnú stavať na Tehelnom poli v pondelok

NETKY.SK • 6 December 2014, 16:12 • 2 min
Národný štadión začnú stavať na Tehelnom poli v pondelok

BRATISLAVA - Výstavba Národného futbalového štadióna na Tehelnom poli sa začne v pondelok, referuje portál bratislavskenoviny.sk.

slovakia

left justify in out

Bratislavskí mestskí poslanci výstavbu v septembri odblokovali, keď investorovi Ivanovi Kmotríkovi schválili prenájom pozemku na vybudovanie odbočky na Bajkalskej ulici, ktorý potrebuje k dokončeniu projektu. Na postavenie Národného futbalového štadióna v Bratislave má investor tri roky, futbalový stánok musí byť dostavaný a skolaudovaný do 31. decembra 2017.


Výstavba Národného futbalového štadióna by mala stáť približne 70 až 72 mil. eur. Na výstavbu vláda SR vyčlenila zo svojich rezerv 27 miliónov eur. Na mieste Tehelného poľa by mal vyrásť nový štadión s kapacitou viac ako 20-tisíc miest. Investor počíta aj s výstavbou komerčných objektov, pribudnúť by tu mala administratívna budova, obchody či ubytovacie kapacity.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies