Národná kriminálna agentúra zasahovala v Bánovciach nad Bebravou

NETKY.SK • 22 August 2014, 13:19 • 2 min
Národná kriminálna agentúra zasahovala v Bánovciach nad Bebravou

BRATISLAVA - Policajné prezídium zatiaľ nezverejňuje podrobnosti o prípade, pre ktorý zasahovali vo štvrtok kukláči pred nákupným strediskom v Bánovciach nad Bebravou.

slovakia

left justify in out

V tejto chvíli môžeme len potvrdiť, že išlo o zásah Národnej kriminálnej agentúry, konkrétne Národnej protizločineckej jednotky. "Vzhľadom na prebiehajúce úkony bližšie informácie nie je možné poskytnúť," uviedol hovorca prezídia Policajného zboru SR Michal Slivka.

 

Policajti podľa TV JOJ vytiahli z auta stojaceho na parkovisku troch mužov. Miesto uzavreli a takmer dve hodiny prehľadávali nielen zaistených, ale aj ich auto. Policajti podľa JOJ hľadali zbrane, práve na ich predaj sa skupina špecializovala. Policajti ich sledovali niekoľko týždňov, v Bánovciach nad Bebravou na nich údajne čakali od skorého rána. Len čo prišli na parkovisko, vytiahli ich z auta. Muži mali podľa informácií TV JOJ prevážať zbrane. Mal za nimi prísť muž, ktorý chcel od nich zbrane kúpiť. Policajti držali mužov v putách na parkovisku viac ako dve hodiny, dôkladne prehľadali nielen ich, ale aj auto. Jeden sa mal podľa informácií TV JOJ nedávno chváliť, že našiel nového odberateľa, z obchodu však nič nebolo. Svedok zatýkania pre televíziu uviedol, že partia prerábala expanzné zbrane na zbrane funkčné, ktoré potom dodávali na trh rôznym záujemcom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies