Národná diaľničná spoločnosť hľadá dodávateľa na plánovanú opravu diaľničnej križovatky pri Trnave

NETKY.SK • 25 Február 2023, 09:00 • 2 min
Národná diaľničná spoločnosť hľadá dodávateľa na plánovanú opravu diaľničnej križovatky pri Trnave

TRNAVA - Národná diaľničná spoločnosť (NDS), a. s., plánuje opravu mosta na križovatke rýchlostnej cesty R1 a diaľnice D1 pri Trnave a hľadá dodávateľa prác. Predpokladané náklady sú vo výške 2,5 milióna eur, záujemcovia o realizáciu projektu majú čas sa prihlásiť do 21. marca. Informuje o tom NDS vo vestníku verejného obstarávania.

slovakia

left justify in out

Stavba pozostáva zo štyroch stavebných objektov – hlavnými sú oprava mosta a ním podmienený objekt úpravy rýchlostnej cesty R1. Vedľajšími objektmi sú prekládky sietí vedené v pravostrannej rímse pravého mosta. Most bol postavený v roku 1982, v kilometri 3,346 R1 nad diaľnicou D1. Dĺžka premostenia je 82,36 metra. NDS predpokladá dĺžku prác v rozmedzí 20 až 24 týždňov. "Oprava mosta bude prebiehať v dvoch etapách súčasne v oboch jazdných pásoch, teda na ľavom aj pravom moste. V prvej etape začnú práce na vonkajších častiach pravého a ľavého mosta so zachovaním dopravy. V druhej etape budú práce prebiehať na vnútorných častiach pravého a ľavého mosta so zachovaním dopravy. Dočasné dopravné značenie bude zabezpečené verejným obstarávateľom," uvádza NDS. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies