Národná bločková lotéria pokorila hranicu 100 miliónov bločkov

NETKY.SK • 15 December 2014, 11:52 • 2 min
Národná bločková lotéria pokorila hranicu 100 miliónov bločkov

BRATISLAVA - Do Národnej bločkovej lotérie (NBL) občania zaregistrovali už vyše 100 miliónov bločkov. Po 15 mesiacoch fungovania tak mesačný priemerný počet registrovaných bločkov dosiahol okolo 6,6 milióna. Informovala o tom dnes národná lotériová spoločnosť Tipos.

slovakia

left justify in out

"NBL považujeme za úspešný projekt, ktorý splnil naše očakávania. Hranica 100 miliónov zaregistrovaných bločkov svedčí o neutíchajúcom záujme Slovákov o našu lotériu," uviedol v správe pre médiá hovorca spoločnosti Rastislav Čépe.

 

Počet hráčov NBL od septembra 2013 dodnes kontinuálne stúpal z pôvodných necelých 150.000 na dnešných viac ako 500.000. "Sme veľmi radi, že bločková lotéria si našla stabilné miesto medzi lotériami a hrami spoločnosti Tipos a rovnako, že splnila a stále plní svoju edukačnú úlohu," doplnil Čépe.

 

Spoločnosť v rámci NBL spustila v októbri tohto roka aj novú hru TV Šanca. "Zmeny v NBL priniesli aj vyšší počet výhercov. V súčasnosti je to až 408 výhercov mesačne," dodal Čépe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona