Narodilo sa dieťa muža, ktorého zranil strelec v kine v Denveri

NETKY.SK • 25 Júl 2012, 07:02 • 2 min
Narodilo sa dieťa muža, ktorého zranil strelec v kine v Denveri

Narodilo sa dieťa muža, ktorého zranil strelec v kine v Denveri - Krimi Američanka Katie Medleyová porodila chlapčeka v nemocnici Univerzity štátu Colorado a jej manžel Caleb, ranený počas vyčíňanie strelca v kine na predmestí Denveru, pritom ležal v umel

slovakia

left justify in out

img

Američanka Katie Medleyová porodila chlapčeka v nemocnici Univerzity štátu Colorado a jej manžel Caleb, ranený počas vyčíňanie strelca v kine na predmestí Denveru, pritom ležal v umelom spánku o jedno poschodie nižšie.
      Malý Hugo Jackson Medley prišiel na svet v utorok ráno miestneho času, meria 47 centimetrov a váži 3,29 kilogramu, uviedli priatelia manželov. Matka a jej dieťa sú v poriadku a darí sa im dobre, oznámil hovorca nemocnice.
      Chlapcov otec Caleb Medley, sľubný začínajúci komik, bol s manželkou v piatok 20. júla na nočnej premiére najnovšieho filmu o Batmanovi s názvom Návrat Temného rytiera v multikine na denverskom predmestí Aurora. Strelec tam zabil 12 ľudí a ďalšie desiatky osôb zranil - Katie Medleyová mala šťastie, zranená nebola.
      Caleb Medley podstúpil od piatkového útoku už tri operácie. Je napojený na dýchací prístroj, ale začína dýchať sám a dokáže ľuďom stisnúť ruku, povedal rodinný priateľ Michael West. Pulz srdca sa mu prudko zvýši na 130 úderov za minútu zakaždým, keď niekto rozpráva o dieťati, ktorému vybrali meno ešte pred narodením.
      "Badať uňho náznaky zlepšovania," povedal West, ktorý sa na internete snaží vyzbierať peniaze na pomoc mladej rodine, keďže tá nemá zdravotné poistenie.
      Mladá mamička Katie a malý Hugo navštívili Caleba v utorok na jednotke intenzívnej starostlivosti.
      Podľa Westa bolo ešte pred streľbou naplánované, že Katie Medleyovej umelo vyvolajú pôrod v pondelok 23. júla, ale potom zmenila nemocnice, aby bola bližšie k manželovi.
      Dvojica išla na nočnú premiéru filmu Návrat Temného rytiera ako na svoje posledné rande, kým sa stanú rodičmi. Katin otec David Sanchez povedal, že jeho dcéra a zať čakali rok, aby si mohli pozrieť premiéru.
      Finančné dary pre mladú rodinu už dosiahli sumu 100.000 dolárov.
      Ľudia z celých Spojených štátov a z celého sveta dodávajú rodine odvahu a modlia sa za Caleba na stránke na Facebooku, ktorá vznikla na to, aby pravidelne informovala o vývoji jeho zdravotného stavu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies