Narodili ste sa v tomto mesiaci? Je pravdepodobné, že budete mať v živote úspech!

NETKY.SK • 24 Január 2019, 12:03 • 2 min
Narodili ste sa v tomto mesiaci? Je pravdepodobné, že budete mať v živote úspech!

Ak ste prišli na svet v tomto období, zrejme ste narodený "pod šťastnou hviezdou".

slovakia

left justify in out

Veríte, že by mesiac, v ktorom ste sa narodili, mohol mať vplyv na to, ako sa vám počas života bude vodiť? Je možné, že ľudia rodiaci sa v rovnakom znamení disponujú určitými spoločnými črtami. Vyplýva to aj z viacerých vedeckých výskumov. Ak ste sa teda narodili v znamení vodnára, môžete sa tešiť.

 

Vodnári sú ľudia, ktorí prvýkrát uzreli svetlo sveta od 21.01. do 19.02. Podľa štatistík viacerých inštitúcii je takýchto ľudí vo vedúcich pozíciách jednoznačne najviac. Napríklad podľa časopisu Journal of Social Sciences sa práve medzi 20. januárom a 18. februárom narodilo najviac hollywoodskych osobností.

 

img

 

Výskumníci si však náhodne vybrali ľudí z najrôznejších oblastí života a zistili, že tento fenomén sa opakuje. V oblasti vedy, športu, šoubiznisu, ale aj politiky, ktorí počas svojej kariéry dosiahli úspech, bolo vysoké zastúpenie práve vodnárov.

 

Podobné výsledky zaznamenal aj štatistický úrad UK Office of National Statistics. Výskumníci sa zamerali na 19 pracovných oblastí a zistili, že medzi respondentmi narodenými začiatkom roka je najviac lekárov, no aj dlžníkov.

 

Tejto istej problematike sa následne venovali aj štúdie  ONS a organizácie S&P 500 companies prebiehajúce počas 17 rokov a tie uvádzajú, že až 10 percent výkonných riaditeľov sa narodilo práve v januári, pričom išlo o skutočne uznávaných ľudí.

 

img

 

Podobné štúdie prinášajú odborníkom podnet na zamyslenie, nakoľko je zjavné, že medzi vodnármi isté prepojenie je. Rozhodne by sme sa však nemohli spoliehať len na znamenie a očakávať, že nám v živote zabezpečí úspech. Rovnako tak ho môže dosiahnuť aj ktorýkoľvek iný jednotlivec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies