Narodeniny Mikuláša Černáka: Bavili sa Mello, Pápay aj Bališ!

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 13:07 • 2 min
Narodeniny Mikuláša Černáka: Bavili sa Mello, Pápay aj Bališ!

BRATISLAVA – Honosná oslava 31. narodenín Mikuláša Černáka, ktorá sa konala v roku 1997, hostila „mafiánsku smotánku“. Fotografie z oslavy sa objavili na fanúšikovskej facebookovej stránke Mikuláša Černáka, ktorá je podľa niektorých spravovaná samotným Černákom.

slovakia

left justify in out

Mafiáni oslavovali v nočnom klube Shark Disco. Niektorý zo zúčastnených už nie sú medzi živými, odpykávajú si dlhodobé tresty, alebo sú na úteku. Sám organizátor Mikuláš Černák si odpykáva doživotie za mnohé trestné činy.

Medzi hosťami bol napríklad aj Karol Mello, ktorý je momentálne na úteku a schováva sa v stredoamerickom štáte Belize. Mello je spoluobžalovaný aj v kauze dvojnásobnej vraždy v Moste pri Bratislave. Zastrelili tam mladú ženu a desaťročného chlapca. Z vraždy sú obžalovaní Branislav Adamčo, Jozef Balogh, Nikola Pajdič a objednávateľom mal byť podľa obžaloby Karol Mello Obeťou útoku mal byť otec zabitého chlapca a druh ženy – bývalý policajt Juraj G. Pokus zavraždiť ho však nevyšiel a zabijaci údajne omylom pripravili o život jeho blízkych. Posledné riadne pojednávanie bolo takmer pred rokom.

Ďalším „prominentým hosťom“ bol šéf skupiny Pápayovci - Tibor Pápay. Pápaya spolu s ďalšími členmi skupiny brutálne zavraždili v dunajskostredskom bare Fontána. Celý incident sa odohral iba dva roky po Černákových narodeninách v roku 1999.

Na oslave nechýbali ani zástupcovia skupiny sýkorovci. Zúčastnil sa jej Ladislav Bališ prezývaný aj Dlhý Laco a takisto Juraj Bílik, alias Čapatý, ktorých prednedávnom odsúdili. Bališ dostal 25 rokov a Bilík dostal 8 rokov, pretože sa priznal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies