Narodeninová torta pre Mira Žbirku v meste pod Urpínom

NETKY.SK • 20 Október 2010, 07:18 • 2 min
Narodeninová torta pre Mira Žbirku v meste pod Urpínom

Narodeninová torta pre Mira Žbirku v meste pod Urpínom

slovakia

left justify in out

img

Poschodovou narodeninovou tortou prekvapili speváka Miroslava Žbirku na dnešnom večernom koncerte v meste pod Urpínom. Vystúpil tu v rámci koncertného Aupark tour 2010 Miro Žbirka & Symphonic Orchestra.
Spevák totiž 21. októbra oslavuje 58. narodeniny. Ako povedal pre TASR, "bolo to naozaj prekvapenie, ale len na chvíľku". Pred rokmi ho na turné taktiež obdarovali.
Narodeniny zvykne podľa vlastných slov oslavovať v kruhu rodiny. "Alebo, keď nemôžem byť doma, tak sa to dodatočne oslávi. To je to, čo považujem za tú oslavu. I keď toto, samozrejme, musím povedať, že svojim spôsobom je oslava, ktorá veľmi zdatne konkuruje tej, ktorá ešte prebehne doma," konštatoval už čoskoro 58-ročný Žbirka.
Banskobystrickí fanúšikovia si na koncerte mohli vypočuť známe songy ako Múr našich lások, Biely kvet či Balada o poľných vtákoch. "Výborne sa nám hralo," dodal Žbirka. Na turné s ním spoluúčinkuje jeho sprievodná skupina a orchester Cappella Istropolitana pod taktovkou dirigenta Adriána Kokoša. Vystúpia ešte v Trenčíne, Prievidzi a Bratislave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies