Narkobarón Dragoslav Kosmajac so slovenským pasom odcestoval do Bosny

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 16:09 • 2 min
Narkobarón Dragoslav Kosmajac so slovenským pasom odcestoval do Bosny

SARAJEVO - Srbský narkobarón Dragoslav Kosmajac, ktorý podľa mediálnych informácií používa slovenský pas, opustil Čiernu Horu, kde sa v uplynulých dňoch nachádzal, a odišiel do Bosny a Hercegoviny. Informoval dnes o tom čiernohorský denník Dan.

slovakia

left justify in out

Kosmajac, ktorého srbský premiér Aleksandar Vučič označil za najväčšieho srbského drogového bossa, koncom minulého týždňa na slovenské doklady pricestoval do Čiernej Hory, potvrdila tamojšia polícia. Hranice prekročil bez problémov, keďže na neho doposiaľ nebol vydaný zatykač. Kosmajac vlastní v Čiernej Hore luxusnú vilu.

 

Kosmajcovho syna Lazara zatkla čiernohorská polícia v meste Herceg Novi za rýchlu jazdu a neuposlúchnutie výzvy na zastavenie vozidla. V čase incidentu sa spolu s ním v aute nachádzal aj jeho otec.

 

Lazar Kosmajac policajnej hliadke ušiel, následne sa však o hodinu neskôr prihlásil na polícii a zaplatil pokutu za prekročenie rýchlosti, už však bez prítomnosti otca, napísal belehradský denník Blic.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies