Náradie nielen pre profesionálov

NETKY.SK • 4 December 2018, 13:00 • 2 min
Náradie nielen pre profesionálov

Budúci rok oslávi firma CROWTECH svoje dvadsiate narodeniny. Predajňa na Bratislavskej ulici je už galantskou stálicou. Sú dovozcom produktov renomovanej anglickej spoločnosti CROMWELL. Práve táto firma ich oslovila, aby ich značku zastupovali na Slovensku. Ako sa však tejto firme podarilo zostať na trhu toľko rokov?

slovakia

left justify in out

Najväčšou výhodou predajne je, že nezastrešuje len jednu značku, ale viacero produktov rôznych svetovo uznávaných kvalitných značiek ako napríklad Cromwell, Makita, DeWalt, Stanley a mnoho ďalších. V praxi to znamená, že zákazník nájde široký sortiment náradia pod jednou strechou. Firma Crowtech je hlavným dodávateľom vo viacerých veľkých firmách, pretože dokáže komplexne zabezpečiť svojich zákazníkov. Ich zákazníci nemusia behať po rôznych predajniach, kým nájdu všetko potrebné na výkon práce. Ak sa rozhodnú zájsť do Crowtechu, ušetria čas i peniaze a tiež získajú lepší prehľad o produktoch dostupných na trhu.

 

img

 

Heslom firmy je „Náradie pre profesionálov“, no na svoje si príde každý domáci kutil či majster. Či už potrebujete postaviť altánok, opraviť kuchynskú linku, poskladať posteľ či postaviť dom, všetko potrebné náradie nájdete pod jednou strechou. Vyškolení personál by mala mať každá dobrá firma. Firma Crowtech si uvedomujeme, že je dôležité získavať nové a aktuálne informácie z oboru, a preto sa ich zamestnanci pravidelne zúčastňujú teambuildingov a školení. Vďaka tomuto vedia odpovedať na otázky a poradiť klientom v každej sfére. Stretnete sa tu s individuálnym prístupom a zamestnanci Vám vždy radi pomôžu s výberom.

img

 

Firma Crowtech si uvedomujeme, že je dôležité získavať nové a aktuálne informácie z oboru, a preto sa ich zamestnanci pravidelne zúčastňujú teambuildingov a školení. Vďaka tomuto vedia odpovedať na otázky a poradiť klientom v každej sfére. Stretnete sa tu s individuálnym prístupom a zamestnanci Vám vždy radi pomôžu s výberom.

 

img

 

Majiteľ firmy sa riadi heslom „Čo dáš, to sa ti vráti.“ a preto sa rozhodol podporovať mestom organizované eventy a futbalový tím. Firma Crowtech sa snaží odvďačiť mestu ale aj ľudom a touto cestou sa aj poďakovať za roky vernosti. „Ďakujem našim klientom, že sú snami už 20 rokov a spravíme všetko pre to, aby sme našim stálym ale aj novým zákazníkom naďalej poskytovali kvalitné náradie, služby a poradenstvo.“ hovorí konateľ firmy, Ľudovít Varjú.

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona