Napriek kolóne vošla autom na priecestie, narazil doň vlak

NETKY.SK • 1 Február 2017, 12:24 • 2 min
Napriek kolóne vošla autom na priecestie, narazil doň vlak

BRATISLAVA - O tom, aká je dôležitá opatrnosť pri prechádzaní cez železničné priecestie, sa v utorok večer presvedčila vodička VW Golf.

slovakia

left justify in out

Na Vrakunskej ceste v Bratislave jej do auta narazil nákladný vlak. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, vodička prechádzala cez priecestie napriek tomu, že za ním stáli autá v kolóne. Vodička tak zadnou časťou zostala stáť na priecestí, po ktorom práve prechádzal vlak a do jej auta narazil. Nikto našťastie nebol zranený. Vodička za priestupok proti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke dostala pokutu 150 eur, ktorú na mieste zaplatila.

 

Polícia znovu apeluje na vodičov, aby pri prechádzaní cez priecestia dodržiavali pravidlá a presvedčili sa, či je možné bezpečne prejsť. Ako upozornila Mihalíková, vodič nesmie vchádzať na železničné priecestie, ak situácia na ňom alebo za ním mu nedovoľuje, aby ho bezpečne prešiel a  v jazde pokračoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona