Nápor na vlaky narastá, najhustejšie bude najmä v piatok a v stredu pred Vianocami

NETKY.SK • 15 December 2015, 13:16 • 2 min
Nápor na vlaky narastá, najhustejšie bude najmä v piatok a v stredu pred Vianocami

BRATISLAVA - Záujem o cestovanie vlakmi Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) pred vianočnými sviatkami postupne narastá. Nápor na cestovanie bude podľa železničnej spoločnosti tento rok rozložený do viacerých dní.

slovakia

left justify in out

Prvú vlnu záujmu o cestovanie očakávajú na začiatku víkendu pred sviatkami v piatok 18. decembra a v sobotu 19. decembra. Druhú vlnu očakávajú v utorok 22. decembra a v stredu 23. decembra. Informovala o tom riaditeľka odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko Jana Morháčová.


Pred sviatkami sa cestujúci presúvajú najmä zo západu Slovenska na stredné a východné Slovensko. Po sviatkoch opačne. Medzi sviatkami a Novým rokom cestujú ľudia najmä do horských oblastí. V novom roku očakáva železničná spoločnosť nápor cestujúcich najmä z východného a stredného Slovenska smerom na západ 6. januára 2016 .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies