Napite sa, omladnete

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 12:31 • 2 min
Napite sa, omladnete

LONDÝN - Vyzerať stále mlado a krásne môže stáť riadny kopec peňazí. Ach, tak si na to pripime. Áno, čítate dobre. Existuje alkohol, po ktorom omladnete.

slovakia

left justify in out

Čarovná fľaša, ktorá dokáže zázraky je už v predaji. Vo Veľkej Británii vyvinuli nový druh ginu, ktorý má nevídané omladzujúce schopnosti.

 

Túto revolúciu odštartoval britský reťazec hotelov, ktorý chcel poskytnúť svojim klientom nadštandardné služby. "Naši hostia sú prevažne starší ako 50 rokov, ale všetci sú v srdci mladí a radi by zostali popíjať a tancovať dlho do noci. Chceli sme preto vytvoriť produkt, ktorý bude nielen skvele chutiť, ale pomôže im cítiť sa vizuálne mladšie," vysvetľuje hovorca hotela.

 

Preto bola poverená londýnska gastronomická spoločnosť, ktorá je známa svojimi netradičnými metódami, aby vytvorila unikátny alkohol proti starnutiu. Výsledok? Gin je na svete.

 

"Chceli sme zostať verní zásadám klasického ginu, ale tiež sme pridali nezvyčajné rastlinné látky, ktoré majú overené omladzujúce schopnosti," opisuje Harry Parr, ktorý sa podieľal na vývoji.

 

Na prvý pohľad obyčajná fľaša v sebe ukrýva kolagén, harmanček, jalovec, sladké drievko, koriander, žihľavu alebo zelený čaj. Svoje miesto tam majú ale aj kardamom obyčajnýa pupočník ázijský.

 

Vyskúšali by ste aj vy tento "zázrak"? Tak pozrite na internet. Môžete si ho objednať v prepočte za 40 eur, čo nie je až taká horibilná suma.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona