Napätie v ukrajinskom tíme: Stepanenko verejne kritizoval spoluhráča Garmaša

NETKY.SK • 7 September 2015, 14:53 • 2 min
Napätie v ukrajinskom tíme: Stepanenko verejne kritizoval spoluhráča Garmaša

ĽVOV - Defenzívny stredopoliar ukrajinskej futbalovej reprezentácie Taras Stepanenko po sobotňajšom dueli s Bieloruskom (3:1) v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska nešetril spoluhráča Denysa Garmaša.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, hráč Dynama Kyjev sa totiž nechal v nadstavenom čase druhého polčasu za rozhodnutého stavu zbytočne vylúčiť po druhej žltej karte, ktorú dostal za filmovanie v pokutovom území súpera. Garmaš sa tak s určitosťou nepredstaví v utorňajšom zápase proti SR (začiatok o 20.45 h SELČ v Žiline).


"Bol to z jeho strany veľký omyl. On sa však nedokáže poučiť zo svojich chýb. Nestalo sa to prvýkrát, že takto dostal kartu. Všetko urobil dobre. Išiel si pre faul do šestnástky súpera. Keďže však predtým už dostal žltú kartu, mal si udržať koncentráciu a hrať zodpovedne. Sám si vybral. On teraz pôjde domov a my si zahráme so Slovenskom," citoval hráča Šachtaru Doneck Stepanenka portál champion.com.ua.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies