Napadol strážnika, lupič vyčíňal takmer hodinu

NETKY.SK • 10 September 2014, 12:01 • 2 min
Napadol strážnika, lupič vyčíňal takmer hodinu

BRATISLAVA/TOPOĽČANY - Pre peniaze napadol 52-ročného strážnika, brutálne vyčíňanie 26-ročného útočníka trvalo takmer hodinu.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v pondelok v noci v areáli polyfunkčného domu na ulici M. Benku v Topoľčanoch. Mladý muž maskovaný v kukle napadol 52-ročného muža kovovou tyčou, surovo ho udieral do hlavy a po tele. Keď spadol na zem, tyč mu vtlačil do krku. Potom mu rozbil mobil a z tašky ukradol 15 eur a cigarety a zmizol. Zranený muž si ešte dokázal zavolať pomoc, s ťažkými zraneniami skončil v nemocnici. Policajti ihneď rozbehli pátranie, v neďalekej herni objavili zakrvavenú bankovku a získali popis muža, ktorý si ju rozmenil. V utorok ráno mladého Topoľčanca zadržali. Vyšetrovateľka ho obvinila z lúpeže a spracovala aj návrh na jeho vzatie do väzby. Za tento čin mu hrozí trest na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies