Napadol policajtov, našli mu aj kokaín

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 11:24 • 2 min
Napadol policajtov, našli mu aj kokaín

BRATISLAVA - Násilím držal v byte mladú ženu, napadol policajtov a našli mu aj drogy, 37-ročný Patrik teraz čelí obvineniam z obmedzovania osobnej slobody, útoku na verejného činiteľa a drogovej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

V byte na Topoľčianskej ulici v Bratislave ešte v sobotu popoludní zatvoril 21-ročnú ženu a malé dieťa. Zobral jej kľúče, telefón a 400 eur. Policajtov privolala jej rodinná príslušníčka, muž však odmietol otvoriť. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, z bytu sa ozýval plač a krik, policajti sa pokúsili dostať dnu. Dvere nakoniec otvorila mladá žena, na ktorú v tej chvíli Patrik zaútočil. Jeden z členov hliadky sa medzi nich postavil, útočník napadol aj policajtov.

Jednému spôsobil zranenia na tvári, pomliaždeniny na lakti a zápästí, druhého zranil na tvári a spôsobil mu pomliaždeniny na ruke. Napriek aktívnemu odporu nakoniec skončil v putách. V byte našli bielu kryštalickú látku, expertíza potvrdila, že ide o kokaín, z ktorého by sa dalo pripraviť asi sedem dávok. Obvinený muž v prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona