Napadnutého muža v Lomničke bránil brat aj syn, útočníkom hrozia tri roky

NETKY.SK • 18 Február 2016, 11:23 • 2 min
Napadnutého muža v Lomničke bránil brat aj syn, útočníkom hrozia tri roky

LOMNIČKA – Štyria útočníci z Lomničky (okres Stará Ľubovňa) pod vplyvom alkoholu v pondelok (15.2.) vo večerných hodinách fyzicky napadli troch mužov, medzi nimi bol aj 16-ročný mladík. Informovala o tom dnes prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

slovakia

left justify in out

„Pred jedným z rodinných domov v obci najskôr napadli 39-ročného Dušana. Opakovane ho bili päsťami do hlavy a kopali do celého tela,“ uviedla hovorkyňa s tým, že napadnutý bol aj 16-ročný mladík, ktorý prišiel brániť svojho otca. Dvaja útočníci mladíka udreli dreveným kolíkom po hlave a po rebrách s drevenou metlou. „Neskôr mladého chlapca ťahali po zemi a kopali ho do hlavy a brucha,“ doplnila Migaľová.

 

Útočníci napadli aj 43-ročného muža, ktorý prišiel brániť svojich blízkych. „Mužovi útočníci kopli do ramena a hlavy. Ani po príchode policajnej hliadky na miesto jeden z útočníkov neprestal a v útokoch pokračoval,“ doplnila Migaľová. Napadnutí muži utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Útočníci boli zadržaní, momentálne sú stíhaní na slobode. Hrozí im odňatie slobody na tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies