Naozaj už porodila?

NETKY.SK • 21 Apríl 2019, 14:23 • 2 min
Naozaj už porodila?

Celý svet napäto očakáva narodenie ďalšieho prírastku do kráľovskej rodiny. Lenže vojvodkyňa Meghan podľa všetkého už princovi Harrymu dieťa porodila a len to taja. Špekuláciám na túto tému ostatne nahráva aj niekoľko jasných indícií.

slovakia

left justify in out

Už dopredu vojvoda a vojvodkyňa z Sussexu oznámili verejnosti, že až príde na svet ich prvý spoločný potomok, nebudú o tom okamžite informovať verejnosť a nebudú bábätko hneď po pôrode ukazovať fotografom, teda tak, ako to bola nútená urobiť vojvodkyňa Kate, vzápätí po narodení svojich troch detí.

 

Okrem toho sa Američanka Meghan rozhodla zmeniť zavedené zvyky a miesto vyhlásenej pôrodnice, kde rodili princezná Diana aj Kate, dala prednosť domácemu pôrodu. Mladšej kráľovskej dvojici tak nič nebráni v tom, aby si prvé chvíle s bábätkom ponechali len pre seba. Niet teda divu, že niektoré médiá už vášnivo špekulujú o tom, že brunetka má už pôrod za sebou.

 

obrazok

 

Najmä kvôli tomu, že princ Harry má podľa tvrdení britského denníka Sun v posledných dňoch úplne prázdny diár, ako by si už zariadil voľno, aby sa mohol venovať žene a dieťaťu. Samotná nastávajúca mamička sa teraz očividne tiež stiahla z verejného života, hoci ešte donedávna vymetala jednu spoločenskú či charitatívnu udalosť za druhou, teraz sa po nej zľahla zem.

 

Fanúšikovia dokonca prišli aj s teóriou, podľa ktorej brunetka nesmie oficiálne pôrod prezradiť, aby tak neokradla panovníčku o slávu v deň jej narodenín. Zaujímavé je, že počas posledných dní sa tam objavil tiež stylista Daniel Martin, ktorý mal na starosti oslavu pre bábätko Meghan, ktorá sa konala v New Yorku. Skoro to tak vyzerá, ako by bol poverený, aby sa o vojvodkyňu postaral.

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies