Naozaj toto potrebujú k životu?

NETKY.SK • 21 Apríl 2018, 07:53 • 2 min
Naozaj toto potrebujú k  životu?

BRATISLAVA - Populárne tváre mnohokrát míňajú neskutočné peniaze za veci, ktoré sú vlastne úplne zbytočné. Koľko stojí napríklad taká hviezdna búda pre psa alebo štýlové legíny, ktoré zúfalo postrádajú pohodlie? Tieto osobnosti o tom vedia svoje...

slovakia

left justify in out

Céline Dion

Céline Marie Claude Dion Agelil je kanadská speváčka. Od jednoduchých začiatkov sa vypracovala na medzinárodnú hviezdu. Na celom svete získala ocenenia hudobného priemyslu: Grammy v USA, Juno a Félix v Kanade a World Music Awards v Európe. Už mnohokrát dokázala, že má zlato v hrdle, trpí však zrejme ťažkosťami s dýchaním. Alebo len potrebovala narýchlo minúť takmer 250 tisíc dolárov, tak si zaobstarala zázračný zvlhčovač vzduchu. Čo všetko toto zariadenie dokáže, ťažko súdiť.

 

obrazok

 

Nicolas Cage

Herec a režisér je veľkým fanúšikom Supermana. Jeho náklonnosť k nemu potvrdzuje aj fakt, že svojho syna pomenoval Kal-El, čo je Supermanovu rodné meno, ktoré mu dali rodičia na domovskej planéte Krypton. Za vzácny komiks o tomto hrdinovi Nicolas neváhal zaplatiť 1,5 milióna dolárov. A keď už teda nakupoval, zastavil sa aj pre lebku dinosaura za 300 tisíc dolárov.

 

obrazok

 

Paris Hilton

Dedička hotelového impéria si s peniazmi pochopiteľne hlavu neláme. A je to vidieť. Nedávno svojmu malému psíkovi nechala vyrobiť špeciálny domček. Nie je to však len tak obyčajná búda, tento plyšový "dom" má kúrenie, klimatizáciu a elegantný nábytok. Nechýba tam ani luster a stropné lišty dovezené z Talianska. Sídlo pre čivavu vyšlo na viac ako 300 tisíc dolárov.

 

 

Mike Tyson

Bývalý boxer a šampión ťažkej váhy nadovšetko miluje dlhé kúpele, preto výber vane v žiadnom prípade nepodcenil. V jeho kúpeľni stojí okázalý kúsok vyrobený zo zlata, v ktorom sa známy búrlivák kúpe deň do deň. Koľko ho to stálo? Takmer dva milióny dolárov. Aj výber domáceho maznáčika nebol práve najlacnejší. Pretože pes je asi príliš obyčajný, Mike vlastní hneď dva bengálske tigre. Za oba zvieratká zaplatil skoro 200 tisíc dolárov.

 

obrazok

 

Beyoncé

Speváčka, herečka a producentka v roku 2007 celému svetu ukázala, že na svojej garderóbe šetriť skutočne nemieni. Vtedy zháňala oblečok na odovzdávanie cien a žiadne šaty jej do oka nepadli. Kúpila si teda legíny posiate pravým zlatom. Od módnej polície síce Beyoncé zožala veľkú pochvalu, ale jej finančný poradca zrejme tak nadšený nebol - za lesklé "elasťáky" kráska zaplatila 100-tisíc dolárov.

 

obrazok

 

Madonna

Madonna v jednom z rozhovorov priznala, že pije špeciálnu svätenú vodu, pri čom jedna fľaštička stojí nemalé peniaze. Aj keď jej majetok sa odhaduje na sumu okolo 500-miliónov, stále mnohých prekvapuje, kam dáva takmer 9-tisíc eur mesačne.

 

obrazok

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies