Naozaj otravné mužské zlozvyky

NETKY.SK • 23 Február 2015, 11:00 • 2 min
Naozaj otravné mužské zlozvyky

BRATISLAVA - Muži majú určité veci zaužívane už od prírody a nás to pekne rozčuľuje. A nie je toho málo čo dokáže vyvolať aj hádku. Aká zlozvyky prekážajú na mužoch práve vám?

slovakia

left justify in out

"Fúzaté" umývadlo

To vzniká po tom ako sa muž oholí. A, že ich to baví najmä vtedy, keď je kúpeľňa dokonale uprataná. Mužské chlpy mikroskopického vzrastu vtedy pokryjú celé umývadlo a okolie a je veľmi ťažké ich odstrániť. A hneď na to nás vedia nahnevať vetou: "Prečo si to robila, ja by som to neskôr poupratoval."

 

Obrátené ponožky

Muži si vraj s veľkou obľubou vyzúvajú ponožky tak, že ich otočia naruby a už sa neunúvajú ichprevrátiť naspäť, čo komplikuje najmä pranie. Všetky nachytané nečistoty sa tak zaperú do látky, teda ak nestrávite dlhý čas tým, že ich po ňom otáčate.

 

Mužská neporiadnosť

Muži majú radi pravidlo: vyzleč a zahoď. K tomu nie je čo dodať.

 

Hra na stredobod vesmíru

Tento zlozvyk sa prejavuje tak, že muži sa snažia všetku pozornosť stiahnuť na seba a na to čo hovoria. A tiež si potrpia na tom, keď je položená nejaká zasádná otázka aby sa odpoveď vyžadovala práve od nich.

 

Mastné prsty na čistej chladničke

Aj keď je väčšina chladničiek vybavená rúčkami, za ktoré za dajú otvoriť... Nehovoriac o tom, že keď niečo zjedia zostávajú po nich v chladničke prázdne sáčiky a obaly.

 

Muž "robot"

Tento typ muž sa správa až príliš roboticky. Hneď ako sa prebudí začné klásť veľké množstvo otázok a naplánuje celý denný program.

 

A nakoniec záchodová doska

Na tento zlozyvk nemožno zabudnúť a asi aj zbytočné o ňom niečo písať. Ale dá sa porovnať so zlozvykom, keď všetko prepočítava na pivá. Poznáte to? Zlatko, ten koberec je príliš drahý, vieš koľko by bolo za to pív?

 

Samozrejme, že ani my ženy nie sme bez chýb ale je dobré vedieť, že nie ste sama, ktorej občas nad zlozvykmi jej polovičky šedivia vlasy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies