Naomi Watts si zahrá v nových častiach Mestečka Twin Peaks

NETKY.SK • 2 Február 2016, 13:41 • 2 min
Naomi Watts si zahrá v nových častiach Mestečka Twin Peaks

BRATISLAVA - Britská herečka Naomi Watts a jej americký kolega Tom Sizemore sa údajne predstavia v nových častiach seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991).

slovakia

left justify in out

Informoval o tom filmový portál Deadline. O obsadení 47-ročnej rodáčky z anglického mesta Shoreham sa hovorilo už v októbri minulého roka. Zatiaľ však nie je známe, aké postavy herci stvárnia.


V projekte sa predstaví aj Kyle MacLachlan, ktorý si zopakuje úlohu Dalea Coopera, či samotný režisér Lynch, ktorý by si mal opätovne zahrať šéfa pobočky FBI Gordona Colea. Z pôvodného obsadenia sa do seriálu vracajú aj Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn a Catherine E. Coulson. Okrem toho by sa v nových epizódach mali predstaviť aj Amanda Seyfried, Robert Knepper, Balthazar Getty, David Patrick Kelly či Richard Beymer.


Novinku pripravuje režisér David Lynch, ktorý sa spolu s Markom Frostom postaral o scenár všetkých 18 plánovaných častí. Dvojica pritom spolupracovala aj na tvorbe pôvodného seriálu, ktorý v roku 1991 získal tri Zlaté glóbusy či Peabody Award. O zámere nakrútiť nové epizódy obľúbeného seriálu informoval Lynch vlani v októbri. Neskôr síce oznámil, že od projektu odchádza pre nedostatok financií, no napokon v máji prácu na nových častiach potvrdil. Verejnosti ich chcú predstaviť na budúci rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies