Naomi Grossman si opäť zahrá v seriáli American Horror Story

NETKY.SK • 12 September 2014, 16:10 • 2 min
Naomi Grossman si opäť zahrá v seriáli American Horror Story

USA - Americká herečka Naomi Grossman, známa ako Pepper z druhej sezóny seriálu American Horror Story (2011) s podtitulom Asylum, sa objaví aj v jeho štvrtej sérii.

slovakia

left justify in out

Magazín Entertainment Weekly o tom informoval jeden z tvorcov projektu Ryan Murphy.

Očakávaná nová sezóna American Horror Story nazvaná Freak Show by mala divákom a diváčkam priblížiť udalosti, ktoré predchádzali Pepperinmu pobytu v ústave. V nových častiach, ktoré sa odohrávajú v roku 1952, si zahrá aj Jessica Lange. Tá stvárni Elsu Mars, ktorá riadi floridské obludárium s názvom Jupiter. V tom účinkujú umelci a umelkyne, ktorých našla v nemocniciach a väzniciach. Štvrtú sezónu hororového seriálu, v ktorej sa objavia aj Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Denis O'Hare, Evan Peters, Matt Bomer a John Carroll Lynch, uvedie televízia FX 8. októbra. Tvorcovia do seriálu obsadili aj najnižšiu ženu sveta, Indku Jyoti Amge. 

 

Hororový seriál American Horror Story prinášajú na obrazovky americkej televízie FX scenáristi Ryan Murphy a Brad Falchuk. Každá sezóna pritom rozpráva iný samostatný príbeh. Seriál si od svojho uvedenia pripísal na konto dve nominácie na Zlatý glóbus v kategóriách Najlepší dramatický seriál a Najlepší miniseriál alebo televízny film. Ďalšie tri nominácie si vyslúžila Jessica Lange, pričom hneď prvú z nich sa jej v roku 2012 podarilo premeniť na sošku. Seriál má tiež na konte osem cien Primetime Emmy. 

 

Naomi Grossman sa objavila napríklad v romantickej komédii Šialený párik (2009) či v epizóde seriálu FammGlamm (2012). Okrem toho účinkovala v mnohých krátkych filmoch. Venuje sa aj písaniu scenárov a produkcii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies