Nani ďalším zraneným pred zápasom s Liverpoolom

NETKY.SK • 25 Január 2012, 07:10 • 2 min
Nani ďalším zraneným pred zápasom s Liverpoolom

Nani ďalším zraneným pred zápasom s Liverpoolom - Futbal MANCHESTER - Je takmer isté, že Nani vynechá sobotňajší zápas FA Cupu, v ktorom sa Manchester United predstaví na pôde Liverpoolu. Nani utrpel zranenie nohy  v nedeľňajšom zápase proti Arsenalu, kto

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Je takmer isté, že Nani vynechá sobotňajší zápas FA Cupu, v ktorom sa Manchester United predstaví na pôde Liverpoolu. Nani utrpel zranenie nohy  v nedeľňajšom zápase proti Arsenalu, ktorý United vyhrali 2:1.

Portugalský krídelník odkríval z ihriska po zákroku Laurenta Koscielneho a opustil Emirates Stadium s ochrannou čižmou na jeho pravej nohe.

Nani povedal svojim priateľom, že očakáva, že bude mimo najmenej po dobu dvoch týždňov, ale United vykonajú ďalšie testy lebo sa obávajú, že by mohol mať prasknutú priehlavkovú kosť.
Štart Ria Ferdinanda na Anfield Road je nepravdepodobný kvôli pretrvávajúcim problémom s chrbtom, ale zranenie členku Phila Jonesa nie je tak zlé, ako sa predpokladalo, potom, čo nedohral zápas proti Arsenalu.

Michael Carrick (podkolenná šľacha) a Wayne Rooney (koleno) by mali byť fit.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies