Nani bude chýbať Manchestru United niekoľko týždňov

NETKY.SK • 20 December 2013, 16:19 • 2 min
Nani bude chýbať Manchestru United niekoľko týždňov

LONDÝN - Dvadsaťsedemročný rodák z Praie má problémy so zadným stehenným svalom

slovakia

left justify in out

Tréner anglického futbalového klubu Manchester United David Moyes sa bude musieť niekoľko týždňov zaobísť bez portugalského krídelníka Naniho. Dvadsaťsedemročný rodák z Praie má problémy so zadným stehenným svalom. "Je to o trochu horšie, než sme si mysleli. Pravdepodobne vynechá niekoľko týždňov," povedal kouč "červených diablov".

Nani nehral od domácej ligovej prehry s Newcastlom 7. decembra a v ostatnom čase ho spájali s prestupom do talianskeho Juventusu Turín. Manchester United má zranených aj útočníka Robina van Persieho a stredopoliara Michaela Carricka. Do zostavy United by sa mohol v sobotu doma proti West Hamu zakončovateľ Wayne Rooney. "Má šancu, uvidíme, ako na tom bude zajtra." dodal Moyes. 

Manchester United je po 16 kolách Premier League na ôsmom mieste so ziskom 25 bodov. Na lídra Arsenal Londýn má desaťbodové manko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies