Nancy Wilson z Heart založila skupinu Roadcase Royale

NETKY.SK • 21 Január 2017, 14:06 • 2 min
Nancy Wilson z Heart založila skupinu Roadcase Royale

BRATISLAVA - Americká speváčka a hudobníčka Nancy Wilson založila skupinu Roadcase Royale.

slovakia

left justify in out

Okrem 62-ročnej gitaristky kapely Heart pôsobia v novej formácii aj Liv Warfield (spev), Ryan Waters (gitara) a tiež ďalší členovia Heart Chris Joyner (klávesy), Dan Rothchild (basgitara) a Ben Smith (bicie). Kapela už stihla nahrať päť skladieb, pričom prvou ukážkou z nich je pieseň Get Loud. Wilson prezradila, že Roadcase Royale nie je "náhradou" za Heart, ide len o jej vedľajší projekt.


Kapela Heart vydala prvý album Dreamboat Annie v roku 1975 a pochádza z neho napríklad singel Magic Man. S nahrávkami Heart (1985), Bad Animals (1987) a Brigade (1990) sa im podarilo dostať do prvej trojky amerického rebríčka Billboard 200. Zatiaľ posledný a v poradí 16. radový album Beautiful Broken uviedli na trh vlani v júli. Kapelu, v ktorej okrem spomínaných pôsobia aj Craig Bartock a Ann Wilson, staršia sestra Nancy Wilson, uviedli v roku 2013 do Rock'n'rollovej siene slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies