Námorník tvrdí, že má najlepší záber Lochnesskej príšery

NETKY.SK • 3 August 2012, 22:38 • 2 min
 Námorník tvrdí, že má najlepší záber Lochnesskej príšery

Námorník tvrdí, že má najlepší záber Lochnesskej príšery - Zaujímavosti Námorník George Edwards tvrdí, že sa mu podarilo odfotografovať zatiaľ najlepší záber Lochnesskej príšery. Jej existencia sa pritom nikdy nepotvrdila a neexistuje žiaden relevantný dô

slovakia

left justify in out

img

Námorník George Edwards tvrdí, že sa mu podarilo odfotografovať zatiaľ najlepší záber Lochnesskej príšery. Jej existencia sa pritom nikdy nepotvrdila a neexistuje žiaden relevantný dôkaz, že 'Nessie' skutočne v jazere žije.

Edwards sa Nessie snaží nájsť už 26 rokov a trávi približne 60 hodín týždenne tým, že turistov preváža po škótskom jazere Loch Ness a číha na ňu. Na jeho fotografii je viditeľné čosi ako tmavý hrb nad hladinou, ktorý by teoreticky mohol byť časťou chrbta tajomnej príšery. "Pomaly sa to hýbalo smerom ku hradu Urquhart a bolo to tmavosivej farby," vysvetlil 60-ročný námorník. Údajnú Nessie sledoval päť minút, potom sa začala pomaly potápať a už sa nevynorila. "Bol som presvedčený, že vidím Nessie, keďže v tieto tvory verím. Príliš veľa ľudí ich videlo počas naozaj dlhého obdobia. Všetci predsa nemôžu klamať," vyhlásil.

Edwards záhadný objekt odfotil už vlani 2. novembra, no obrázkom sa nechcel chváliť, kým ho neposlal do USA na analýzu. "Mám kamarátov v USA, ktorí majú zase priateľov v armáde. Moju fotku preskúmali a vôbec nepochybovali o tom, že to, čo som odfotil, je živé. Bol som skutočne nadšený, keďže som si istý, že v hlbinách Loch Nessu sa skrývajú nejaké tajomné bytosti," vyjadril sa. Podľa Stevea Felthama, ktorý Nessie hľadá už 21 rokov, ide o najlepšiu fotografiu tohto tvora, akú kedy videl. "Myslím si, že je fantastická - to je to zviera, ktoré sme po celý ten čas hľadali," potešil sa. Ako povedal, fotka síce existenciu Lochnesskej príšery nedokazuje, ale je z nej jasné, že to nie je obrovský jeseter. Práve takto si totiž mnohí vysvetľujú existenciu zvláštneho zvieraťa v jazere.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona