Námorníctvo chytilo jedného z vodcov drogového kartelu Zetas

NETKY.SK • 27 September 2012, 06:37 • 2 min
Námorníctvo chytilo jedného z vodcov drogového kartelu Zetas

Námorníctvo chytilo jedného z vodcov drogového kartelu Zetas - Krimi Mexická námorná pechota zadržala jedného z najhľadanejších vodcov mimoriadne násilného drogového kartelu Zetas. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

img

Mexická námorná pechota zadržala jedného z najhľadanejších vodcov mimoriadne násilného drogového kartelu Zetas. Informovala o tom dnes agentúra AP.
      Podľa námorých síl sa zadržaný priznal, že sa volá Ivan Velázquez Caballero, známy pod prezývkou El Taliban. Odmena za jeho dolapenie bola 1,8 milióna eur. Námorníci ho chytili v mexickom štáte San Luis Potosí.
      Predstavitelia tvrdia, že Velázquez, ktorý je vo vojne s ďalších vodcom kartelu Zetas, Miguelom Angelom Trevinom Moralesom, je zodpovedný za vlnu násilností, masakier a prestreliek najmä v severnom Mexiku.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona