Namiesto žiadneho titulového zápasu rovno dva: Dominik Humburger spoznal meno nového vyzývateľa

NETKY.SK • 7 Jún 2023, 14:15 • 2 min
Namiesto žiadneho titulového zápasu rovno dva: Dominik Humburger spoznal meno nového vyzývateľa

Nenad Avramovič si u vedenia RFA poriadne pohoršil, keď po prevalení jeho zákazu cestovania do Európy a následnom odmietnutí vyjadrenia zrušil hlavný zápas RFA 11 týždeň pred jeho konaním. Dominik Humburger tak razom zostal bez súpera, no napokon o šampiónsky opasok predsa len zabojuje.

slovakia

left justify in out

V súboji o dočasný titul strednej váhy RFA ho vyzve poľský bojovník Robert Maciejowski, ktorý absolvoval posledné tri zápasy v najprestížnejšej európskej organizácii KSW. Súboj Humburger vs. Maciejowski bude ako hlavný predzápas RFA 11 a prebehne už túto sobotu. Posledné lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

img

 

Všetko zlé je na niečo dobré

Keď Nenad Avramovič bez akéhokoľvek logického zdôvodnenia zrušil titulový zápas, dostal tým RFA do náročnej situácie. Turnaj RFA 11 bol razom bez titulového zápasu a krátko nato navyše oznámil zrušenie zápasu aj súper Jakuba Benka, Poliak Kacper Fratczak. Dva najväčšie ťaháky večera odpadli, čo prinútilo promotéra Borisa Marhanského okamžite konať.

 

Do hry však vstúpil zápasník prestížnej Glory Kickboxing a hviezdny Brazílčan Joilton Lutterbach. Ten pohotovo vyzval Jakuba Benka na titulový zápas pod pravidlami Real Fight, na ktorý slovenský bojovník bez váhania kývol. Medzičasom sa našiel aj súper pre Dominika Humburgera, ktorý tak bude mať príležitosť nielen predĺžiť svoju neporaziteľnosť, ale aj získať svoj prvý titul v jeho profesionálnej kariére.

 

img

 

O dočasný titul proti poľskému knokauterovi

Súperom Humburgera bude v súboji na 5x5 minút o dočasný titul strednej váhy Robert Maciejowski. Poľský bojovník má v súčasnosti skóre 6-5-1 a nikdy v kariére nebol knokautovaný. Naopak, sám vyhral na KO až päťkrát. Posledné tri zápasy absolvoval v poľskej KSW, kde síce dvakrát ťahal za kratší koniec, no ani jeden z elitných súperov ho nedokázal ukončiť.

 

Zápas s Humburgerom berie na short notice pár dní pred jeho konaním, na českého bojovníka si verí. Ich vzájomný súboj bude po dueli Benko vs. Lutterbach druhý hlavný zápas večera. Vôbec prvýkrát v histórii RFA uvidíme dva titulové zápasy na jednom turnaji. Doposiaľ jediným šampiónom organizácie je Václav Sivák, ktorý má za sebou už aj prvú úspešnú obhajobu. Ktorí dvaja bojovníci sa k nemu pridajú, zistíme už túto sobotu na RFA 11. Celý turnaj môžete sledovať prostredníctvom platformy PPV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona