Namiesto Zemana sa televízni diváci môžu na Nový rok stretnúť s Klausom

NETKY.SK • 19 December 2013, 18:25 • 2 min
Namiesto Zemana sa televízni diváci môžu na Nový rok stretnúť s Klausom

PRAHA - Prezident ČR Miloš Zeman sa síce rozhodol už skôr nahradiť tradičný novoročný prejav hlavy štátu vianočným posolstvom, ktoré adresuje poslucháčom a divákom už 26. decembra, ale jeho predchodca na Pražskom hrade, exprezident Václav Klaus sa v prvý deň nového roka 2014 objaví v poludňajších hodinách vo vysielaní TV Prima.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z dnešnej informácie internetového serveru iDNES.cz. Hovorca TV Prima Jiří Haramul potvrdil, že Václav Klaus poskytne tomuto médiu exkluzívny rozhovor o roku jeden v jeho nepolitickom živote, a to v sviatočnom špeciálnom vydaní relácie Partie, v ktorej bude hosťom moderátora Jana Punčochářa. Komerčná televízia odvysiela tento program presne v niekdajšom vysielacom čase novoročných prejavov prezidentov bývalého Československa i jeho oboch nástupníckych štátov. Motívy takéhoto zaradenia relácie do programu však hovorca nechcel komentovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies