Namiesto svadby hádky a slzy

NETKY.SK • 15 Júl 2017, 09:02 • 2 min
Namiesto svadby hádky a slzy

BRATISLAVA - Hoci Liam Hemsworth nakoniec dokázal mladú rebelku Miley Cyrus skrotiť, opäť to vyzerá na pekné problémy v raji. Tentoraz sa podľa všetkého ostrá hádka neobišla ani bez sĺz. Príčinou je údajne predmanželská zmluva, ktorú Miley nútila Liama ​​podpísať.

slovakia

left justify in out

Mladého krásavca sa zmluva samozrejme dotkla a podľa zdrojov z ich blízkeho okolia to skončilo hádkou, kedy na seba obaja kričali v slzách, ako uviedol dailymail.com.

 

Vzťah týchto dvoch bol vždy dosť divoký. Začali spolu randiť v roku 2009 po natáčaní spoločného filmu The Last Song. V roku 2012 sa zasnúbili a o rok neskôr bolestne rozišli. Medzitým sa Miley Cyrus zavesila nahá na metalovú guľu v dojemnom porozchodovom songu Wrecking Ball a jej kariéra vystrelila snáď ešte vyššie ako pred tým.

 

Možno aj to a spomínaný rozchod s ňou zamával natoľko, že ju stíhal jeden škandál za druhým. Miley niekoľko rokov plnila bulvárne titulky celkom obstojne, od fajčenia marihuany v priamom prenose až po polonahé fotky. Upokojila sa, až keď to s Liamom dali vlani zase dohromady a pre zmenu opäť ohlásili zásnuby.

 

Pár údajne plánuje budúci mesiac spontánnu svadbu vo Vegas a tak nie je divu, že predsvadobné formality vrcholia. A s nimi aj nervozita.

 

Miley sa dokonca plánuje za svojím vyvoleným Austrálčanom presťahovať do jeho domoviny, kde ju to veľmi baví. Otázka však znie, či sa po tomto výstupe ešte nejaká svadba bude konať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies