Namiesto slova vakcína takýto brbt. Neuveríte, čo profesor povedal

NETKY.SK • 28 December 2020, 17:14 • 2 min
Namiesto slova vakcína takýto brbt. Neuveríte, čo profesor povedal

Českému profesorovi sa počas predstavovania vakcíny, ktorou sa začína očkovať už aj v Českej republike podarilo to, čo sa občas podarí každému. Slovný brbt.

slovakia

left justify in out

Už nejednému človeku sa zadarilo, že či už pod vplyvom nervozity, ponáhľania sa, povedal slovo, ktoré je podobné tomu, ktoré mal správne povedať.

 

A nový brbt českého profesora Pavla Pafka je pokĺznutím, ktoré nebolo príliš vhodné. Ale, ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. Teraz sa vďaka tomu, že video  sa stalo virálnym a doslovne valcuje internet, môže urobiť ešte lepšia reklama na očkovanie.

 

„Jeden český profesor sa v priamom prenose pomýlil a nechtiac nazval novú vakcínu proti ochoreniu COVID-19 vagínou. Teraz sa na tom smeje celý český aj slovenský internet!“ napísal portál Fun radia o pokĺznutí brušného a hrudného chirurga. Pozrite si vo videu Českej televízie, ako sa Čech slovne pokĺzol.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies