Namiesto noci plnej vášne, prežila nočnú moru!

NETKY.SK • 3 Apríl 2018, 13:30 • 2 min
Namiesto noci plnej vášne, prežila nočnú moru!

PRAHA – Pražskí policajti vyšetrujú napadnutie ženy v jednom hoteli v centre českej metropoly. Šesť cudzincov je podozrivých zo znásilnenia mladej turistky.

slovakia

left justify in out

V priebehu včerajšieho rána miestna polícia prijala oznámenie, že v jednom z pražských hotelov došlo k znásilneniu mladej turistky. Tá sa mala v jednom z nočných klubov zoznámiť s mladým mužom, ktorý taktiež trávil svoju dovolenku v Prahe. Keď skončili na jeho hotelovej izbe, mladú ženu čakalo nemilé prekvapenie.

 

Mladík zavolal na izbu aj svojich piatich kamarátov, ktorí mali ženu znásilniť. V pondelok okolo siedmej hodiny ráno sme prijali oznámenie, že v apartmáne na Náprstkovej ulici v Prahe 1 znásilnilo šesť turistov jednu turistku. Tá sa s jedným z nich zoznámila v noci v bare v centre Prahy a dohodli sa, že pôjdu k nemu na izbu,“ informoval policajný hovorca Jan Daněk.

 

Daněk dodal, že ide o mužov narodených v rokoch 1994 a 1998. Momentálne sú zadržaní. Polícia v tejto veci už zahájila vyšetrovanie pre trestný čin znásilnenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies