Namiesto darčekov si osemročné dievča prialo jedlo pre útulok

NETKY.SK • 30 December 2019, 18:44 • 2 min
Namiesto darčekov si osemročné dievča prialo jedlo pre útulok

PASCO - Žiadne bábiky, princeznovské šatôčky alebo najnovší mobilný telefón. Osemročná Američanka Landyn Wadsworthová si priala k Vianociam peniaze, za ktoré potom nakúpila cez 270 kilogramov zvieracieho krmiva.

slovakia

left justify in out

To následne venovala jednému útulku vo svojom domovskom štáte Washington, napísal server Daily Mail.

 

Krmivo putovalo do útulku Tri-Cities Animal Shelter v mestečku Pasco. Ten následne zverejnil fotografiu dievčiny, ako stojí vedľa zvieracieho jedla.

 

Pre osemročnú Landyn sa tento dobrý skutok stáva pomaly tradíciou, za peniaze nakúpila krmivo už tretie Vianoce po sebe.

 

 

"Jej prianím bolo nadeliť útulku jedlo a vyzerá to tak, že sa jej to vyplnilo. Sme moc vďační a stavím sa, že psy a mačky tiež," uviedol útulok k fotografii.

 

Landynina matka Alisha uviedla, že sa jej dcéra rozhodla darovať jedlo zvieratám, pretože ju nahnevalo, že toľko štvornohých spoločníkov ľudí strávi Vianoce bez domova. Dievča už vraj začalo so zbieraním peňazí na ďalšie jedlo, ktoré plánuje útulku venovať zase o najbližších sviatkoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies