Námestie Matice slovenskej obsadia vianočné trhy

NETKY.SK • 14 December 2013, 16:02 • 2 min
Námestie Matice slovenskej obsadia vianočné trhy

BANSKÁ BYSTRICA - Od pondelka do piatka ich bude podvečer sprevádzať kultúrny program.

slovakia

left justify in out

Námestie Matice slovenskej v Žiari nad Hronom obsadia od pondelka 16. do pondelka 23. decembra tradičné vianočné trhy. Stánky s predajným tovarom budú otvorené od 10:00 do 18:00, stánky s občerstvením od 10:00 do 20:00.

Ako uviedol Ján Žiak z hronskožiarskeho mestského úradu, do Žiaru sa chystajú predajcovia rôznych vianočných ozdôb, sošiek, venčekov, sviečok, dekorácií, anjelikov, betlehemov, háčkovaného a pleteného tovaru, dekorovaného skla či keramiky. „V stánkoch s občerstvením sa bude podávať varené víno, punč, medovina, ale napríklad aj chlieb s cibuľou. V ponuke budú tiež mäsové a cukrárenské výrobky, včelie produkty ako med, fľašková medovina, oblátky, cukrovinky, orechy, sušené ovocie, syry, údené výrobky či syrové pagáčiky," uviedol Žiak. 

Trhy bude sprevádzať kultúrny program Žiarivé Vianoce, ktorý organizuje mestské kultúrne centrum. Pripravený je od pondelka do piatka na čas od 16:00 do 17:00 a tvoriť ho budú živé hudobné a folklórne vystúpenia. Okrem domácich účinkujúcich v programe vystúpia aj speváci Robo Opatovský a Katarína Koščová a kapela Free Voices.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies