Nalbandianovi sa narodila dcérka, volá sa Sossie

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 14:33 • 2 min
Nalbandianovi sa narodila dcérka, volá sa Sossie

BUENOS AIRES - Argentínsky tenisový maród David Nalbandian má dôvod na radosť v civilnej sfére. S partnerkou Victoriou Boschovou privítali do rodiny dcérku, ktorá prišla na svet cisárskym rezom v nemocnici Sanatorio Allende Norte v Córdobe a dostala meno Sossie. Informáciu priniesol portál La Maňana.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný niekdajší tretí muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre Nalbandian má po operácii pravého ramena aj bedrovej oblasti, ktorú podstúpil začiatkom mája v Barcelone, výhľadový cieľ v podobe semifinále Davisovho pohára, ktoré Argentínčania odohrajú proti obhajcom "šalátovej misy" Čechom 13. - 15. septembra na tvrdom povrchu v pražskej hale O2 Arena. Víťaz koncoročného podujatia ATP World Tour Finals 2005 Nalbandian naposledy hral v marci v Miami a v 1. kole nestačil na Fína Jarkka Nieminena.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies