Nalbandiana čaká zrejme operácia boku i ramena

NETKY.SK • 3 Máj 2013, 15:09 • 2 min
Nalbandiana čaká zrejme operácia boku i ramena

BUENOS AIRES - Argentínsky tenista David Nalbandian zrejme čoskoro podstúpi operáciu pravej strany bedrovej oblasti aj pravého ramena.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný niekdajší 3. muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre odcestoval na konzultáciu do Barcelony za lekárom Ángelom Ruizom Cotorrom a podľa zdrojov portálu La Nación sa chirurgická intervencia javí ako najpravdepodobnejší variant. Rodák z Córdoby by v takom prípade mal výhľadový cieľ v podobe semifinále Davisovho pohára, ktoré Argentínčania odohrajú proti obhajcom "šalátovej misy" Čechom 13. - 15. septembra na tvrdom povrchu v pražskej hale O2 Arena.

Víťaz koncoročného podujatia ATP World Tour Finals 2005 Nalbandian naposledy hral v marci v Miami a v 1. kole nestačil na Fína Jarkka Nieminena. Momentálne figuruje na 129. priečke v renkingu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies