Nakrútia remake sci-fi Lebkáči

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 16:22 • 2 min
Nakrútia remake sci-fi Lebkáči

USA - Spoločnosť Twentieth Century Fox nakrúti remake sci-fi Lebkáči (1988).

slovakia

left justify in out

Na scenári pracujú Art Marcum a Matt Holloway, ktorí sa ako scenáristi podieľali na snímkach Iron Man (2008) či Kat 2 (2008). Detaily projektu zatiaľ nie sú známe. Podľa magazínu The Hollywood Reporter predstavitelia Twentieth Century Fox chcú novú snímku nakrútiť podobne ako aktuálnu filmovú sériu o planéte opíc.

 

Film Lebkáči priniesol príbeh z budúcnosti, v ktorej na Zemi žijú okrem ľudí aj mimozemšťania. Po dlhej segregácii ľudstvo postupne uznáva práva novým obyvateľom planéty. Jedným z nich je Samuel „George“ Francisco, ktorého stvárnil Mandy Patinkin. George sa stáva detektívom, no jeho nový partner Matthew Sykes v podaní Jamesa Caana spoluprácu odmieta. Dvojica nájde spoločnú reč až počas vyšetrovania prípadu. Na motívy snímky vznikol aj rovnomenný seriál a televízne filmy Lebkáči: Temná budúcnosť (1994), Lebkáči: Telo a duša (1995), Lebkáči: Nedotknuteľní (1996) či Lebkáči: Milénium (1996).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies