Nakrútia drámu o vzťahu Virginie Woolf a Vity Sackville-West

NETKY.SK • 2 Júl 2016, 09:07 • 2 min
Nakrútia drámu o vzťahu Virginie Woolf a Vity Sackville-West

LONDÝN - Britská režisérka Chanya Button nakrúti životopisnú drámu o ľúbostnom vzťahu anglických spisovateliek Virginie Woolf a Vity Sackville-West.

slovakia

left justify in out

Novinka vznikne podľa divadelnej hry Vita and Virginia, ktorú v roku 1992 napísala anglická herečka Eileen Atkins. Osemdesiatdvaročná umelkyňa sa vtedy inšpirovala korešpondenciou a zápisníkmi oboch autoriek.


Pod produkciu zatiaľ nepomenovanej snímky sa podpíšu Evangelo Kioussis zo spoločnosti Mirror Productions a Katie Holly z Blinder Films. Výkonným producentom bude Simon Baxter, ktorý stojí za drámou Petroleum Spirit (2015) a sci-fi Pandorica (2016). Herecké obsadenie či ďalšie detaily o pripravovanom projekte zatiaľ nie sú známe.
Chanya Button má na konte zatiaľ iba komédiu Burn Burn Burn (2015) v hlavných úlohách s Joem Dempsiem, Laurou Carmichael a Chloe Pirrie. Snímka si získala pozitívne ohlasy kritiky, pričom vlani ju nominovali na British Independent Film Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona