Náklady na MS v hokeji sa majú mestám vrátiť v podobe nových investícií

NETKY.SK • 30 Marec 2011, 11:55 • 2 min
Náklady na MS v hokeji sa majú mestám vrátiť v podobe nových investícií

Náklady na MS v hokeji sa majú mestám vrátiť v podobe nových investícií

slovakia

left justify in out

img

Investície do blížiacich sa Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji by sa mali mestám vrátiť aj v podobe nových investícií. Na dnešnom diskusnom fóre HN Clubu sa na tom zhodli predstavitelia dvoch najväčších miest na Slovensku, Bratislavy a Košíc.
      "Okrem príjmu z dane za ubytovanie mesto Bratislava žiadne iné príjmy zo šampionátu neočakáva. Napriek tomu, že vynaloží 56 miliónov na rekonštrukciu štadióna a ďalšie peniaze na reklamnú kampaň. My však veríme, že sa nám to vráti v dlhodobejšom horizonte a že nám majstrovstvá pomôžu," uviedol primátor hlavného mesta Milan Ftáčnik.
      Rovnaké očakávania má aj mesto Košice. "Našim cieľom je, aby business návštevníci spomínali na tie emócie, ktoré tam zažijú a na prostredie, ktoré im vytvoríme. Chceme, aby na to spomínali v dobrom a následne sme mohli očakávať sekundárny prínos, či už v podobe investícií, alebo inou formou," konštatoval viceprimátor Košíc Ladislav Lazár.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies