Nákladné auto zrazilo chodca, ťažko sa zranil

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 16:49 • 2 min
Nákladné auto zrazilo chodca, ťažko sa zranil

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti dnešnej dopravnej nehody na Dostojevského rade v Bratislave, ktorá sa skončila vážnym zranením chodca.

slovakia

left justify in out

Nákladné motorové vozidlo tam v predpoludňajších hodinách na priechode pre chodcov zachytilo muža.
      

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Karina Považanová, chodca museli po kolízii previezť do nemocnice. Dychová skúška u vodiča nákladného auta nepreukázala požitie alkoholu, v prípade chodca bol za týmto účelom nariadený odber krvi. "Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetnom šetrenia," uviedla Považanová.
      

Polícia prostredníctvom svojej hovorkyne v tejto súvislosti opakovane apeluje na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky. "Táto výzva sa, samozrejme, týka aj chodcov," povedala Považanová a dodala, že jedno z pravidiel zakazuje chodcom vstupovať na cestu, a to aj na priechode pre chodcov, ak vzhľadom na rýchlosť prichádzajúcich vozidiel nemôžu cez vozovku bezpečne prejsť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona