Nakladali do auta cigarety, zadržali ich

NETKY.SK • 7 September 2013, 18:09 • 2 min
Nakladali do auta cigarety, zadržali ich

ČIERNA NAD TISOU - Troch ľudí pri nakladaní 20 balíkov cigariet do auta zadržali policajti Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície Sobrance v piatok 6. septembra na hrádzi rieky Latorica.

slovakia

left justify in out

V balíkoch bolo 1 200 kartónov cigariet značky Jin Ling bez kontrolných známok. Pracovníci colného úradu vyčíslili colný dlh na 32 624 eur. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície Sobrance Agnesa Kopernická.

Ako uviedla Kopernická, jeden z mužov sa pri pokuse o útek zranil a sanitka rýchle zdravotníckej pomoci ho previezla na ošetrenie. Prípad aj osoby prevzal vyšetrovateľ kriminálneho úradu finančnej správy pre podozrenie z prečinu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru. Tabakové výrobky si prevzali pracovníci colného úradu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona