NAKA zasahuje v sídle a firmách Mariana K. ako aj u Trnku v Hamuliakove

NETKY.SK • 30 Január 2020, 08:14 • 2 min
NAKA zasahuje v sídle a firmách Mariana K. ako aj u Trnku v Hamuliakove

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahuje dnes ráno v domoch Dobroslava Trnku, ako aj Mariana K. na bratislavskej Kolibe.

slovakia

left justify in out

Zásah

NAKA sa dnes ráno zamerala na sídlo bývalého generálneho prokurátora, ktorý bol len prednedávnom vyšetrovaný. Aktuálne zasahuje v jeho dome v Hamuliakove. Okrem iného zasahuje Národná kriminálna agentúra aj v dome Mariana K. na Kolibe a v budovách jeho firiem na Trenčianskej ulici v Bratislave.

 

img

 

Nadväznosť

Informujú o tom viaceré slovenské portály. Polícia by sa mala momentálne nachádzať aj v komplexe Bonaparte v hlavnom meste. Dnešné zásahy sa dejú deň po zásahu policajtov u sudcov, ktorí s Marianom K. podľa Noviny.sk kooperovali. Boli medzi nimi aj Monika Jankovská, Andrea Haitová, Denisa Cviková či Vladimír Sklenka.

 

Aj mimo Bratislavy

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahuje od skorých ranných hodín v Bratislave, Banskej Bystrici a na Donovaloch. Vykonáva tam zaisťovacie úkony od skorého rána.

 

"Národná kriminálna agentúra dokumentuje ekonomickú trestnú činnosť. Aktuálne vykonávame 16 domových prehliadok a deväť prehliadok iných priestorov," napísala polícia. Ako dodáva, vzhľadom na to, že v trestných veciach, ktorým sa skupina "Novinár" venuje, sa stále uskutočňuje vyšetrovanie, bližšie informácie v súčasnosti nemôžu poskytnúť.

 

Správu budeme aktualizovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies