NAKA zasahovala na západnom Slovensku, zadržali 10 osôb

NETKY.SK • 22 Marec 2023, 08:00 • 2 min
NAKA zasahovala na západnom Slovensku, zadržali 10 osôb

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra zasahuje od skorých ranných hodín na území Bratislavského, Trnavského a Žilinského kraja. Ide o policajnú akciu s krycím názvom CHIKARA 2, ktorá by mala súvisieť s drogovým biznisom.

slovakia

left justify in out

Počas policajnej akcie s názvom CHIKARA 2 bolo celkovo obvinených 16 osôb, z toho 14 osôb je obvinených zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. 

 

Ako uviedla polícia na sociálnej sieti, počas policajnej akcie bolo zadržaných celkovo 10 osôb vrátane činného príslušníka policajného zboru - riadiaceho funkcionára zaradeného na OR PZ v Trnave. 

 

"Aktuálne v danej veci prebiehajú zaisťovacie úkony (domové prehliadky a prehliadky iných priestorov a pozemkov), po čom budú vykonávané výsluchy zadržaných obvinených," uviedla polícia na sociálnej sieti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies